Vederlichte en gehydrateerde lokken dankzij de Haircare-producten van Lee Stafford! Shedeals Vederlichte en gehydrateerde lokken dankzij de Haircare-producten van Lee Stafford!

Ben je op zoek naar haarverzorgingsproducten die je lokken weer doen glanzen als nooit tevoren? Dan ben je bij Lee Stafford aan het juiste adres! Zijn Cactus Crush lijn is als superfood voor je haardos en herstelt je uitgedroogde haar onmiddellijk. Wist je dat de cactus bijzonder vochtrijk is en een bron aan antioxidanten, vitaminen en mineralen met verzachtende extracten? Bovendien is de lijn een verkwikkende dorstlesser voor je haar, die je lokken vederlicht en gehydrateerd maakt. Vaarwel droge lokken!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel het Cactus Crush Lee Stafford Professional Hair Care pakket voor maar € 26,99 in plaats van € 45,30.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over Lee Stafford

Lee Stafford Professional Hair Care is dé revolutie in haarverzorging. Stafford is zonder twijfel één van de meest invloedrijke Britse hairdesigners en uitgeroepen tot ‘Men’s British Hairdresser of the Year’. Zijn unieke haarverzorgingsproducten vallen regelmatig in de prijzen en bieden een oplossing voor elk haarprobleem.

Dit pakket bestaat uit:

  • Cactus Crush Succulent Shampoo 250ml
  • Cactus Crush Succulent Conditioner 250ml
  • Cactus Crush Moisture Mask 200ml
  • Cactus Crush Dazzle Drops 50ml
Product #: 83901 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €45.3 $45.3 Available from: Shedeals