Deze winter zien je nagels er piekfijn uit dankzij de nagellakken van ORLY Shedeals Deze winter zien je nagels er piekfijn uit dankzij de nagellakken van ORLY

Het ideale accessoire bij iedere outfit is een paar mooi gelakte nagels. Je kan zelf duizend-en-één kleurtjes uitproberen, je nagels vijlen en nadien versieren. Je handen zien er in een mum van tijd een stuk eleganter uit. Onze favoriete nagellak van het moment? Zonder twijfel eentje van ORLY, ‘Monroe’s Red’ om precies te zijn. Deze zwoele kleur zal je outfit opfleuren tijdens de feestdagen, maar je kan hem gemakkelijk heel het jaar door dragen. Ook kleurtjes ‘Naughty’ en ‘Rehab’ zijn perfect combineerbaar met elkaar of op zichzelf. Voor maar € 34,99 kan jij deze 3 kleurtjes + base coat scoren!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel de 3 nagellakken + base coat van ORLY voor maar € 34,99 in plaats van € 58,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de Breathable kleurlak

ORLY Breathable  is een zuurstof doorlatende nagellak waar we al zo lang op wachten. Het is een 3 in 1 lak, base, kleur en topcoat! Deze is ook nog eens verrijkt met Argan Oil, Vitamine B5 en Vitamine C. Dit om de nagel te hydrateren en ook om beschadigde nagels te herstellen. Dit stimuleert de groei voor een gezonde nagel.

Product #: 83850 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €58.9 $58.9 Available from: Shedeals