Zeg ‘ja’ tegen een topvakantie: Bungalow Race bij Center Parcs vanaf € 14* p.p.p.n Shedeals Zeg ‘ja’ tegen een topvakantie: Bungalow Race bij Center Parcs vanaf € 14* p.p.p.n

De Bungalow Race is er weer! Ben je alle stress en drukte van de voorbije maanden beu en heb je nood aan ontspanning? Boek dan een onvergetelijk verblijf bij Center Parcs waar je naar hartenlust kan zwemmen in een subtropisch zwembad en kan deelnemen aan maar liefst 60 (!) activiteiten! Boek nu al vanaf €14* per persoon per nacht jouw verblijf van november tot en met maart. Dagelijks zijn er een beperkt aantal bungalows beschikbaar aan super lage prijzen. Snel zijn is dus de boodschap, want de Bungalow Race loopt maar tot en met 15 november 2018.

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Bungalow Race op de Center Parcs-website. Maak je keuze uit het aanbod cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail.

Winterse activiteiten in Center Parcs

Beleef de magische sfeer van Winter Wonderland, met feestelijke versieringen, glinsterende lichtjes, veel gezelligheid en winterse activiteiten. Winter Wonderland brengt je echt even samen en zorgt dat jullie met onvergetelijke herinneringen naar huis gaan!

Product #: 83845 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals