Kasteelpracht en weelde in het zuidelijkste puntje van Limburg, incl. ontbijt Shedeals Kasteelpracht en weelde in het zuidelijkste puntje van Limburg, incl. ontbijt

Een royaal weekendje in een kasteel? Het kan! Hotel Kasteel Bloemendal heet je welkom in het zuidelijkste puntje van Limburg. Met een zeer rijke geschiedenis is het hotel de ideale uitvalsbasis om een weekend te vertoeven. De kamers zijn stuk voor stuk kleine, koninklijke paleisjes, met marmeren badkamers en een luxe inrichting met onder andere glanzende stoffen zoals velours. Ze liggen in de zijvleugel van het kasteel en zijn naast een modern-barok interieur ook voorzien van een terras of balkon. Voor maar € 89 per nacht waan jij jezelf even in de koninklijke sfeer.

Gastronomie

Hotel Kasteel Bloemendal weet dat eten & drinken een van de meest belangrijke activiteiten is als je kiest voor 100% genieten en ontspannen. Het restaurant serveert gerechten met de basis in de klassiek-Franse keuken, maar maakt regelmatig een uitstapje naar het Zuid-Limburgse. Op zondag wordt er tijdens de zondagsbrunch een enorm buffet aangekleed met gerechten om je vingers bij af te likken.

Wellness

Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten in Van der Valk Maastricht hotel, even verderop. Daarnaast liggen Thermae 2000 en de Carolus Thermen ook in de buurt van het hotel.

Locatie

Hotel Kasteel Bloemendal ligt in het zuidelijkste puntje van Limburg, op enkele kilometers afstand van het Drielandenpunt en de Duitse stad Aken. Een omgeving waar menig wandel- en fietsliefhebber graag zijn of haar vakantie doorbrengt, maar ook Maastricht ligt op slechts 30 minuten rijden. Vaals is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 83844 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €124 $124 Available from: Shedeals