Reis naar the Big Apple en ontdek alles wat deze wereldstad te bieden heeft met korting tot – 78%! Shedeals Reis naar the Big Apple en ontdek alles wat deze wereldstad te bieden heeft met korting tot – 78%!

Welkom in New York,  de stad van alle superlatieven, culturen en eigenaardigheden. Hier lijkt alles mogelijk en oversized. De stad opent zijn deuren voor je . Beleef een unieke ervaring en ontdek deze wereldstad door de vele wijken, musea, restaurants en winkels te bezoeken. New York is een stad die nooit slaapt en nodigt je uit voor een uniek en bruisend verblijf in de meest bezochte stad van de wereld. je verblijft in het hart van Manhattan, een ideale positie om de duizenden gezichten van 'The Big Apple' te ontdekken!

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Park Central Hotel New York (****)

Het hotel ligt op een perfecte plaats in Midtown Manhattan. Je zal in het hotel gastvrij worden behandeld en de kamers zijn comfortabel. In het hotel vind je een goede mix tussen modernisme en het glamour verleden van New York. Naast het hotel vind je veel heerlijke restaurants en bijzondere bezienswaardigheden. Het credo van het hotel is 'Een liefdesbrief aan New York'. Dit zie je terug in de inrichting: glitter and glamour! Het hotel heeft een restaurant, markt, lounge en een fitness club. Het Park Central New York Hotel is de perfecte plaats voor ontspanning in de hectische stad.

Uw kamer

Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een Classic Kamer of een Familiekamer. De kamers zijn ingericht met elegant meubilair en bieden alle voorzieningen die je nodig hebt voor een goede nachtrust na een drukke dag in een van de mooiste steden ter wereld. Classic Kamers zijn uitgerust met een kingsize bed. Familiekamers beschikken over twee tweepersoonsbedden.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 83843 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1129 $1129 Available from: Shedeals