Once in a lifetime experience! Trek naar Dubai en geniet van een onvergetelijke, luxueuze vakantie Shedeals Once in a lifetime experience! Trek naar Dubai en geniet van een onvergetelijke, luxueuze vakantie

Ben je ooit al eens sprakeloos van een reis teruggekomen? Wel, laat dit de eerste keer zijn en reis naar Dubai! Deze unieke stad combineert ontspanning, bezienswaardigheden, activiteiten, moderniteit en luxe. Dit moet je minstens éénmaal in je leven gezien en beleefd hebben! Uit het niets rijst Dubai aan de rand van de woestijn, als één van de meest indrukwekkende fata morgana's die je je kan bedenken. Laat je tot in je diepste vezel verrassen door het onmetelijke futurisme en de sprankelende magie die deze stad uitstraalt. Boek nu een onvergetelijk verblijf in Dubai en geniet van korting tot -79%!

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Swissotel Al Gurair Dubai (*****)

Het Swissotel Al Gurair Dubai is een luxueus 5-sterrenhotel gelegen in Deira, in het hart van Dubai. Dankzij de uitzonderlijke architectuur en de adembenemende designs kan je niet anders dan betoverd zijn door dit sublieme hotel. Bovendien is het verbonden met het iconische winkelcentrum Al Ghurair en ligt het op wandelafstand van de kleurrijke souks, Dubai Creek, het centrum van Dubai en andere historische wijken.

Uw kamer

Je profiteert van een upgrade naar een ruime Premium Kamer (42 m²). Laat alle zorgen van je afglijden in deze comfortabele en luxueuze kamer. Dankzij de mooie inrichting en de prachtige kleuren betreed je een uniek en deugddoend universum!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 83842 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1054 $1054 Available from: Shedeals