Ontdek de betoverende hoofdstad van Tsjechië en bewonder de sprookjesachtige architectuur Shedeals Ontdek de betoverende hoofdstad van Tsjechië en bewonder de sprookjesachtige architectuur

Ben je op zoek naar een citytrip waar je jaren later nog gepassioneerd over kunt vertellen? Dan is Praag voor jou the place to be. Deze magische stad met talrijke bruggen, kathedralen, gouden torens, kerkkoepels en nog veel meer. Praag is een moderne, Europese metropool die garant staat voor een unieke ervaring op vlak van cultuur en entertainment. Tijdens de zomer kan je de prachtige tuinen van het kasteel in Praag bewonderen en in de schaduw uitrusten bij de fonteinen. Maar ook in de herfst is deze mooie stad een bezoekje waard, wanneer je de blaadjes ziet vallen aan de zonnige oevers. Profiteer nu van een korting tot en met -78% op je verblijf!

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Red & Blue Design Hotel 4*

Welkom in het Red & Blue Design Hotel 4*! Dit hotel is in 2009 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht, maar het gebouw zelf bestaat al sinds 1900. Het design zal je zowel verrassen als charmeren. Het hotel ligt op zo'n 15 minuten lopen van de beroemde Karelsbrug en vlak bij het historische centrum. Het hotel biedt comfort met de kwaliteit die je van een 4* hotel mag verwachten, met een luxueuze en originele sfeer als rode draad. Profiteer bovendien van de late check-out tot 13.00u, zodat u extra lang van uw verblijf in Praag kunt genieten!

De kamer

De nachten in Praag breng je door in een Executive Kamer (ongeveer 23 m²). Deze kamer biedt een heerlijk bed voor een goede nachtrust en voldoende ruimte voor een comfortabel verblijf. Zoals de naam van het hotel al doet verklappen, zijn de kamers ingericht in rood en blauw.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 83839 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €280 $280 Available from: Shedeals