Tel nu al af naar Kerstmis met deze originele beautykalenders van SDI Paris! Shedeals Tel nu al af naar Kerstmis met deze originele beautykalenders van SDI Paris!

Ben jij ook ongeduldig aan het wachten op Kerstmis? Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft Shedeals deze Adventskalenders van SDI Paris, met maar liefst 24 accessoires. Er zijn 2 modellen beschikbaar: allebei met een heleboel make-up! Ontdek elke dag een klein cadeau om op 25 december te schitteren!

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Je hebt de keuze uit 2 opties: 

  • Bestel je 'Shine Like a Star' beauty Adventskalender met 24 make-up productjes en betaal slechts € 34,99 i.p.v. € 79,90. 
  • Bestel je 'Sugar and Spice' beauty Adventskalender met 24 make-up productjes en betaal slechts € 34,99 i.p.v. € 79,90. 

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen. 

Meer info over de Adventskalenders: 

Deze leuke kalenders zijn gevuld met allerlei leuke spulletjes die ervoor zorgen dat jij elke dag een beetje kerstgevoel krijgt met een mini kadootje! Laat het aftellen maar beginnen.

  • De Sugar and Spice box bestaat uit armbandjes, blush, mascara, lipstick en lipgloss, eyeliner ... enzovoort!
  • De Shine like a Star box bestaat uit leuke armbandjes, blush poedertjes, lipsticks, borsteltjes en nog veel meer. Alles om jezelf of een ander te plezieren met een leuk kadootje! Zo is het de ganse maand december feest!
Product #: 83723 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €79.9 $79.9 Available from: Shedeals