Je laatste kans om de grootste en spectaculairste dinoshow ter wereld te zien!  Shedeals Je laatste kans om de grootste en spectaculairste dinoshow ter wereld te zien!

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR komt eindelijk terug naar België, na een tournee langs meer dan 250 steden over de hele wereld en meer dan 9 miljoen bezoekers. En dankzij Shedeals kan jij je tickets kopen met € 10 korting!

SHEDEALSAANBIEDING

Als je op ‘Koop Nu’ klikt, kom je terecht op de site van Ticketmaster waar jij met € 10 korting je tickets voor WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR kan aankopen.
Deze promo is geldig voor tickets in categorie 1 als in categorie 2.

Meer informatie over deze prachtige dinoshow

Deze indrukwekkende show neemt je 200 miljoen jaar mee terug in de tijd, naar een vergeten wereld, waar je getuige zult zijn van de terugkeer van de grootste wezens die ooit onze aarde bevolkten.

Zie ze stappen, hoor ze brullen en wees getuige van hun strijd om te overleven en te overheersen. Van de structuur van hun huid tot de flikkering in hun ogen, zal het quasi cinematografische realisme alle twijfel wegnemen: de dinosaurussen zijn daadwerkelijk terug onder ons! Dit is een niet te missen totaalspektakel voor de hele familie.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR combineert het vakmanschap en het talent van meer dan 50 ingenieurs, bouwers, huidenmakers, artiesten, schilders en experten in animatronics. Samen creëerden ze de wereldberoemde hyperrealistische adembenemende creaturen, waaronder de Stegosaurus, de raptors en de verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex! De grootste van allemaal is de Brachiosaurus, die maar liefst 11 meter hoog en 17 meter lang is!

Deze productie kostte meer dan 20 miljoen dollar en gaat prat op de meest geavanceerde podiumtechnologie. De dinosaurussen in de show ondergingen ook spectaculaire en kleurrijke veranderingen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen, waaronder de veren die sommige soorten waarschijnlijk hadden.

Praktisch

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR is te zien in het Nederlands in Paleis 5 van Brussels Expo op

  • Zaterdag 8 december 15:00
  • Zaterdag 8 december 19:00
  • Zondag 9 december 11:00

Bekijk hier een voorsmaakje:

Product #: 83566 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals