Ontdek Doetinchem met zijn bijzondere geschiedenis, incl. ontbijt & glas bubbels Shedeals Ontdek Doetinchem met zijn bijzondere geschiedenis, incl. ontbijt & glas bubbels

Heb je een voorliefde voor geschiedenis? En is het tijd om er eventjes op uit te trekken dit weekend? Dan is Villa Ruimzicht in Doetinchem voor jou the place to be. Je verblijft in een uniek, historisch pand waar de authentieke sfeer van het oude internaat bewaard is gebleven. De historische elementen gecombineerd met de nieuwste technologie en zeer comfortabele bedden, maken de ruime kamers van Villa Ruimzicht extra gezellig. In de Lifestyle kamer vind je prachtige kunst en bijhorende meubels. Bovendien kan je ’s ochtends genieten van een uitgebreid live-cooking ontbijt in de kookstudio. Geniet er van heerlijke yoghurt van lokale koeien, ambachtelijke jam en je favoriete eitje. Vanaf € 89 kan jij hier een heerlijk weekend vertoeven, dankzij Shedeals en Secret Escapes.

Gastronomie

In het hotelrestaurant kun je kiezen uit een rijk gevuld menu met seizoensgebonden gerechten en een ruime keuze uit de wereldkeuken. Je bent er welkom voor lunch en diner. Borrelen doe je in de sfeervolle lounge in Bar & Bites. ’s Ochtends kun je genieten van een uitgebreid live-cooking ontbijt in de kookstudio. Geniet van heerlijke yoghurt van lokale koeien, ambachtelijke jam en je favoriete eitje.

Locatie

Villa Ruimzicht bevindt zich aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A18. Je kunt bij het hotel gratis parkeren.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 83543 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €156 $156 Available from: Shedeals