Pippi Langkous zet de boel op stelten in de allersterkte musical OOIT ! Shedeals Pippi Langkous zet de boel op stelten in de allersterkte musical OOIT !

Nostalgie van de bovenste plank, want Pippi Langkous, de roodharige spring-in-'t-veld, zet tijdens de herfstvakantie het theater weer op stelten. Ze is eigenwijs, heel sterk en doet alles wat niet mag: in haar neus peuteren, grote mensen voor gek zetten en vooral het avontuur opzoeken. 'Pippi zet de boel op stelten' wordt een swingend theateravontuur vol humor en aanstekelijke liedjes. Wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het altijd gekker! Dankzij Shedeals kan jij tickets scoren voor dit knettergekke avontuur van Pippi Langkous vanaf € 18,96.

SHEDEALSAANBIEDING

Je kan kiezen uit 4 opties:

  • Zondag 21/10 om 15 uur in Ethias Theater Hasselt voor € 22,95 in plaats van € 36 (categorie 1)
  • Zondag 28/10 om 15 uur in Capitole Gent voor € 22,95 in plaats van € 36 (categorie 1)
  • Donderdag 1/11 om 15 uur in Theater Elckerlyc Antwerpen voor € 18,95 in plaats van € 29,50 (categorie 1)
  • Zondag 4/11 om 14 uur in Kursaal Oostende voor € 19,95 in plaats van € 32 (categorie 1)

De cast

Met Free Souffriau als Pippi Langkous, Eline De Munck, Bert Verbeke, Peter Thyssen, William Boeva, An Lauwereins, Goele De Raedt, Kenny Verelst en Charlotte Peetermans.

In een regie van Tijl Dauwe, met muziek van Ronny Mosuse

Praktisch

Je ticket is enkel geldig op de datum & locatie van de gekochte optie. Op de dag van de show, ga je met je afgedrukte ticket naar de ingang en krijg je je plaats toegewezen. Aan de ingang wordt er op naam gecontroleerd hoeveel tickets je hebt aangekocht

Bekijk hier al een klein voorsmaakje: 

Product #: 83532 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.5 $29.5 Available from: Shedeals