Ontwerp en plaats je eigen tijdelijke tattoos met deze tattoo spray Shedeals Ontwerp en plaats je eigen tijdelijke tattoos met deze tattoo spray

Heb je altijd al gedroomd van een tatoeage, maar schrikt het permanente aspect en de pijn van het plaatsen ervan je af? Met de tattoo spray creëer je eindeloos veel tatoeages die er realistisch uitzien en vanzelf verdwijnen. Op die manier kan je zoveel tatoeages uitproberen als je zelf wil. De tattoo vervaagt vanzelf of kan gemakkelijk verwijderd worden. Net op tijd voor het plaatsen van je volgende ontwerp.

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel de Tattoo spray voor maar € 16.50 i.p.v. €39.90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Hoe ga je te werk?

Goed schudden voor gebruik. Test eerst de spray op een stuk papier. Spray daarna op de huid in korte periodes van maximum 2 seconden op een afstand van minstens 10-15 cm van de huid. De tattoo kan meerdere lagen nodig hebben om het gewenste effect te bekomen. Laat elke laag 10 seconden drogen voor het aanbrengen van een nieuwe laag. Vermijd gezicht en ogen, geïrriteerde huid en gevoelige lichaamsdelen. Herhaal 2 of 3 keer voor meer kleurintensiteit. Spuit altijd in dezelfde richting. Wanneer alles droog is, verwijder je voorzichtig je sjabloon.

Product #: 83523 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.9 $39.9 Available from: Shedeals