Maak het afwassen gemakkelijker met deze 3-in-1 gootsteen set van Joseph Joseph Shedeals Maak het afwassen gemakkelijker met deze 3-in-1 gootsteen set van Joseph Joseph

Een mooi opgeruimde keuken, daar dromen we allemaal van. Een nette gootsteen hoort daar ook bij. Met deze multifunctionele 3-in-1 set van Joseph Joseph voor de gootsteen heb je geen last meer van rondslingerende sponsjes of borstels. Het afwassen verloopt in een mum van tijd een stuk sneller wanneer je alles bij de hand hebt en dankzij Shedeals betaal je slechts € 35,99.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel de 3-delige set voor je gootsteen, van Joseph Joseph, voor € 35,99 i.p.v. € 59,99.
Gratis bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over deze 3-delige set

De Edge Dish Brush kan op de rand van de spoelbak rusten, waardoor vloeistof rechtstreeks in de gootsteen kan wegvloeien en ruimte bespaart. Het is een krasvrije borstel met een geïntegreerde panschraper. Bovendien is hij vaatwasserbestendig.
De C-Pump zeepdispenser werkt met de achterkant van één hand en houdt de dispenser schoon en hygiënisch. Het heeft een antislipbasis, zeepniveau-indicator en is geschikt voor vloeibare handzeep.
De Sink Caddy helpt je gootsteen te organiseren. Het heeft een hoofdvak-opslagbak voor zeep en borstel, een rail voor het ophangen van vochtige vaatdoeken, een verborgen reservoir verzamelt afgetapt water en demonteert voor reiniging. Bovendien is de Sink Caddy ook vaatwasserbestendig.

Meer over Joseph Joseph

Joseph Joseph is een Brits merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.

Product #: 83507 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59.99 $59.99 Available from: Shedeals