Haal nu deze leuke voorleesverhalen in huis vol fantasie en grappige taferelen Shedeals Haal nu deze leuke voorleesverhalen in huis vol fantasie en grappige taferelen

Het leukste aan kind zijn? De levendige fantasie die je leven net dat tikkeltje mooier maakt. Jij als ouder én je kind zullen dan ook veel plezier beleven aan deze 2 voorleesverhalen over de Huunkvogel. Deze unieke, paarse vogel verkent beetje bij beetje de wereld om zich heen en leert onderweg heel wat nieuwe figuren kennen. Ben je benieuwd naar de dolle avonturen van deze grappige vogel? Voor maar € 14,95 krijg je 2 voorleesverhalen in je brievenbus!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel de 2 voorleesboeken voor maar € 14,95 in plaats van € 38,90.

Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de voorleesverhalen

De avonturen van de Huunkvogel: Op een dag wordt de Huunkvogel geboren. Hij is paars met gele stippen, heeft lange oranje poten en een blauw bekje. Telkens als hij verwonderd naar de wereld om hem heen kijkt, zegt hij 'huunk'. Zijn ouders zijn gewoon bruin en vinden hem niet bij hen passen. Daarom sturen ze hem weg... De huunkvogel komt in allerlei situaties terecht. Op een dag wordt hij door de politie opgepakt en in een kooi met andere vreemde vogels gestopt. Gelukkig komt Mathilde de vogels bevrijden. Het eindigt met een grote stunt, een optreden in het circus én het weerzien met de ouders van de huunkvogel.

Een grappig, fantasievol voorleesboek op een groot prentenboekformaat. Met veel kleurenillustraties.

De Huunkvogel en de supermuggen in Sweenjoland: De Huunkvogel is nog maar net bekomen van zijn eerste avonturen of er komt een onheilspellend bericht. In Sweenjoland zijn er vijf supermuggen opgedoken. Ze zijn erg agressief. Als ze je prikken, val je meteen in slaap en dan slaap je heel lang. De koning van Sweenjoland heeft aan de Huunkvogel gevraagd om te helpen. Dat doet de Huunkvogel natuurlijk, en ook zijn vader en moeder en de boer waar hij net hielp, komen te hulp. Het wordt een spannende strijd om de muggen een voor een uit te schakelen. Daarbij komt de appelstroop van de boer en de boerin goed van pas. Want als een mug daarin vastplakt, komt hij nooit meer los.

Een grappig, fantasievol voorleesboek op groot prentenboekformaat.Met heel veel kleurenillustraties, en  opgedeeld in korte hoofdstukjes om makkelijk te kunnen voorlezen.

Product #: 83505 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €38.9 $38.9 Available from: Shedeals