Deze leuke prentenboeken zijn het ideale cadeautje voor alle voetballertjes in spé Shedeals Deze leuke prentenboeken zijn het ideale cadeautje voor alle voetballertjes in spé

Heb jij een klein voetballertje in huis? Dan zijn deze prentenboeken zéker iets voor hem of haar! Maak kennis met de Voetbalbengels, een jong voetbalteam dat samen de leukste avonturen beleeft. Ze komen bijna allemaal ergens anders vandaan, maar de voetbal én vriendschap brengt hen samen. De herkenbare en hartverwarmende verhalen gaan aandachtig om met thema’s als gevoelens, sport en diversiteit. Voor maar € 19,95 kan jij de sportieve avonturen van de Voetbalbengels in huis halen, dankzij Shedeals.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel nu 3 prentenboeken van de Voetbalbengels voor maar € 19,95 in plaats van € 44,85.

Gratis bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de sportieve avonturen van de Voetbalbengels

Het dierenelftal van Milan: Milan is jarig en neemt zijn voetbalvrienden mee naar de dierentuin. Stel je voor dat de dieren konden voetballen ... Wat voor speler zou de leeuw, de olifant, de kangoeroe dan zijn? Zouden ze samen kunnen spelen? Het prikkelt de fantasie en geeft aan dat elk dier zijn goede en minder goede kanten heeft.

De kangoeroesprong van Jason: Jason is jarig. Al zijn voetbalvrienden geven hem een leuk cadeau. Toch is Jason niet echt gelukkig. Hij wilde zo graag doelpunten voor zijn verjaardag. Maar hoe doe je dat als je in de verdediging staat? Heel veel trainen, zegt zijn vader. Veel oefenen, zegt Ferry. Beter koppen en springen als een kangoeroe, roepen zijn vrienden al lachend. Zal Jason er in slagen om zijn eerste doelpunt ooit te scoren?

De sombrero van Diego: Ze zijn luidruchtig, vrolijk, heel verschillend en vol passie: trainer Ferry en zijn 7 spelertjes van De voetbalbengels. De voetbalbengels is een apart team omdat de 7 jongens allemaal uit een ander land komen. Zo is er bijvoorbeeld Diego, de verdediger. Hij komt uit Mexico. Met zijn gitzwarte haar en donkerbruine ogen ogen is hij op zich al een beetje speciaal. Vlak voor elke wedstrijd en training heeft hij altijd zijn sombrero op, dat is een speciale Mexicaanse hoed die geluk brengt. Samen met zijn voetbalvrienden doet hij dan steeds de sombrerodans want sinds ze dat doen, hebben ze niet meer verloren. Maar vandaag is de sombrero zoek, wat nu? Kunnen ze wel zonder de sombrero winnen.

Product #: 83502 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.95 $44.95 Available from: Shedeals