Realiseer je woonplannen en breng een bezoek aan het bouw- en inspiratiesalon bis voor maar € 6! Shedeals Realiseer je woonplannen en breng een bezoek aan het bouw- en inspiratiesalon bis voor maar € 6!

Heb je plannen met je woning? Dan kom je voor flink wat vragen te staan. Zoals wat de nieuwste technieken zijn, of de beste materiaalkeuze. En hoe zat het ook weer met de premies? Op bis, bouw- en inspiratiesalon staan 400 experts klaar om al je (ver)bouwvragen te beantwoorden en je woonplannen vlot te realiseren.

SHEDEALSAANBIEDING

Bezoek bis en betaal slechts € 6 i.p.v. € 12 voor een toegangsticket, geldig voor 1 persoon.

5 redenen om bis zéker te bezoeken

1. Alle info op 1 plek
Keukens, sanitair, woningbouw, interieur … noem maar op. Je vindt meer dan 400 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. Bis bezoeken = je tijd efficiënt benutten.

2. Vakmensen uit je buurt
Ontmoet de regionale dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

3. Handige themazones
De 7 hallen van Flanders Expo zijn ingedeeld in themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt en heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

4. Persoonlijk advies
Stel al je vragen tijdens een gratis adviessessie van zo’n 20 minuten. Onze adviseurs zijn pro’s in energiepremies, duurzaam watergebruik, werken met een architect …

5. Nieuwe trends
In de buitenzone ontdek je dé trend van de komende jaren: modulair bouwen en wonen. Dankzij de bis-architectuurtentoonstelling kom je dan weer alles te weten over hot topic ‘herbestemming’.

Bis wordt 30 jaar!

Bis viert zijn 30ste verjaardag en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan! Alle 30-jarigen krijgen gratis toegang en je kan deelnemen aan de XL-bezoekerswedstrijd met – hoe kan het ook anders – 30 prijzen.

Praktische informatie

6-14 oktober 2018

Flanders Expo

www.bisbeurs.be

Openingsuren:

Week: 13u - 18u30

Weekend: 10u - 18u30 (gratis kinderopvang)

‘Nacht van bis’ vrijdag 12 oktober: open tot 23u

Product #: 83484 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12 $12 Available from: Shedeals