Beleef een magische avondwandeling en geniet van de prachtige natuur tijdens De Grote Schijn Shedeals Beleef een magische avondwandeling en geniet van de prachtige natuur tijdens De Grote Schijn

De Grote Schijn belicht deze herfst het meest inspirerende stukje van Antwerpen, het Rivierenhof. Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker. Neem je tijd, laat je verwonderen.

SHEDEALSAANBIEDING

Als je op ‘Koop Nu’ klikt, kom je terecht op een site waar je je tickets kan bestellen en een tijdslot kan kiezen. Je betaalt € 9,99 per persoon i.p.v. € 15 om te genieten van deze unieke herfstwandeling.

Opgelet! Wegens onverwacht succes zijn de data uitverkocht aan dit tarief, maar speciaal voor alle Shedealsklanten zijn er vanaf nu tickets beschikbaar voor de grote avant-première op op donderdag 25/10 om 19u.

De Grote Schijn

Een magische avondwandeling. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is een grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere. Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert. Ambassadeurs van dit evenement zijn Jef Neve en Lieven Scheire.

Praktische informatie

  • Enkel nog tickets beschikbaar voor de avant-première op donderdag 25/10 om 19u
  • Rivierenhof – Antwerpen
  • info & tickets: www.degroteschijn.be
Product #: 83445 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals