Trakteer jezelf op een bezoek aan brouwerij De Koninck in Antwerpen Shedeals Trakteer jezelf op een bezoek aan brouwerij De Koninck in Antwerpen

Een bezoek aan brouwerij De Koninck staat garant voor een unieke belevenis. Er zijn 10 interactieve ruimtes waar je o.a. de geschiedenis, de unieke link met stad Antwerpen en het ontstaan van het iconische ‘bolleke’ ervaart. En achteraf mag een heerlijk pintje natuurlijk niet ontbreken. Koop nu je volwassenen tickets voor een brouwerijbezoek en degustatie of tickets voor een brouwerijbezoek, degustatie en kaasbordje, natuurlijk altijd met een mooie Shedealskorting. 

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 2 opties:

  • Shedealsaanbieding 1: Koop je Shedealsvoucher en betaal slechts € 8,40 i.p.v. € 12 voor één volwassenen ticket voor een brouwerijbezoek en degustatie.
  • Shedealsaanbieding 2: Koop je Shedealsvoucher en betaal slechts € 9,70 i.p.v. € 17 voor één volwassenen ticket voor een brouwerijbezoek, degustatie en kaasbordje

Meer info over het brouwerijbezoek:

Dit bezoek is niet alleen uniek door zijn 10 interactieve ruimtes, maar brouwerij De Koninck is nog een actieve brouwerij. Nergens anders ter wereld kunnen bezoekers door een actieve brouwerij wandelen! Je beleeft het ook op je eigen tempo. Een gemiddeld bezoek duurt tussen de 75 en 90 minuten, maar je doet de tour eigenlijk volledig op je eigen tempo. Bovendien zijn alle locaties van de tour rolstoeltoegankelijk (van de exporuimtes tot de degustatieruimte en de loopbrug en toiletten).

Praktische info:

  • Adres: Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen (Klik hier om te weten hoe je er het best geraakt) 
  • Openingsuren: van dinsdag tot en met zondag van 10u00 tot 18u00 en de tour kan tot 16u30 gestart worden. Elke zaterdag van 10u00 tot 20u00 en de tour kan gestart worden tot 18u30.

Product #: 83442 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12 $12 Available from: Shedeals