Wijn proeven, lekker eten en een prachtig landschap in Alicante vanaf € 433,50 Shedeals Wijn proeven, lekker eten en een prachtig landschap in Alicante vanaf € 433,50

Naast zijn vele terrasjes en de prachtige wandelboulevard pakt de tweede grootste stad van de Costa Blanca uit met een paar schitterende stranden. En als fijnproever smul je er van lekkernijen zoals vers seafood en natuurlijk paella ! Deze eeuwenoude finca (wijnboerderij) is perfect gerestaureerd en ligt midden in een uitgestrekt landschap, waardoor je een mooi uitzicht hebt op de wijnvelden. Je logeert in een van de modern ingerichte kamers, waarin veel authentieke natuurmaterialen zijn gebruikt. Naast een zwembad (tot 31 oktober open en opnieuw vanaf 1 mei) geniet je ook van lokale gerechten in het restaurant en tijdens het weekend van de spa. Wijn proeven en relaxen? Klinkt als de perfecte vakantie en dit vanaf € 433,50!

SHEDEALSAANBIEDING:

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza Was Here. Hier kan je je verblijf in Hotel Spa La Romana, Alicante boeken vanaf € 433,50 per persoon i.p.v. € 510 per persoon. Gebruik de actiecode SHEDEALICANTE om van deze korting te genieten.

Meer informatie over Hotel Spa La Romana, Alicante

In de eeuwenoude wijnboerderij van Magdalena kom je ogen te kort, want het is er een lust voor het oog. De finca is prachtig gerestaureerd en modern ingericht. Wel zijn alle authentieke elementen behouden en hangt er eeuwenoude kunst en vele wijnvaten. Hotel Spa La Romana ligt midden in het uitgestrekte landschap, waardoor je een mooi uitzicht hebt over de wijnvelden. Het terras is omringd met bloemen en planten. De accommodatie beschikt over een zwembad, welke geopend is van 1 mei tot en met 31 oktober. In de spa kan je heerlijk relaxen en genieten van behandelingen. In het restaurant staan lokale gerechten op de kaart met, hoe kan het ook anders, een eigen Magdalena-twist. Uiteraard ontbreken de goede wijnen niet. Verwonder jezelf in deze prachtige streek die nog niet zo bekend is bij de hordes toeristen.

Meer over de accommodatie

  • Zwembad
  • Airco
  • Strand op 32 km
  • Supermarkt op 2 km
  • Dorp op 2 km
  • Restaurant
  • Luchthaven op 30 km
  • Wi-Fi
  • Logies en ontbijt.

Reis mee met Eliza Was Here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 83433 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €510 $510 Available from: Shedeals