Verdwijn even van de wereld en vertoef in het ongelooflijk mooie Kreta vanaf € 548 Shedeals Verdwijn even van de wereld en vertoef in het ongelooflijk mooie Kreta vanaf € 548

Kreta is de perfecte setting voor een ontspannende vakantie met pittige Griekse ingrediënten. Overal zie je witgekalkte huisjes in een zee van groen, en machtige vergezichten van baaien en bootjes. In een kerkje in een godvergeten dorpje wachten prachtige iconen. En dan is het tijd voor een glas retsina en een slaatje op het zonovergoten terras van een kafenion. Authentieker dan deze voormalige wachterstoren vind je op Kreta niet, inclusief eeuwenoude stenen muren en lantaarns aan de gevel. Je logeert in een studio ingericht met handgemaakte meubels en met een stenen veranda vol bloemen en pergola’s. Het azuurblauwe zwembad in de tuin met geurige citroenbomen maakt het postkaartplaatje helemaal af. Je hoort het, deze vakantieplek is ideaal om je batterijen weer op te laden en dit vanaf € 548!

SHEDEALSAANBIEDING:

Als je op ‘Nu Kopen’ klikt, kom je terecht op de site van Eliza Was Here. Hier kan je je verblijf in Villa Pirgros of Hamalevri in Kreta boeken vanaf € 548 per persoon i.p.v. € 685 per persoon. Gebruik de actiecode “SHEDEALKRETA” om van deze korting te genieten.

Meer informatie over Pirgos of Hamalevri, Kreta

Villa Pirgros of Hamalevri is een voormalige wachterstoren en dat zie je overal terug. De originele stenen muren die de oudheid van de toren benadrukken staan er nog steeds. De villa´s zijn ingericht met handgemaakte meubels en de stenen veranda´s staan vol met bloemen en pergola´s. In de fijne tuin vind je citroenbomen en een binnenplaats met barbecue. Uiteraard ontbreekt een zwembad niet. Proost hier samen met je geliefde op het leven.

Meer over de accommodatie

  • Zwembad
  • Airco
  • Strand op 1,2 km
  • Supermarkt op 1,2 km
  • Dorp op 1,2 km
  • Restaurant op 1,5 km
  • Luchthaven op 70 km
  • Wi-Fi
  • Logies

Reis mee met Eliza Was Here

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, weg van de toeristische drukte, op een buitengewone locatie en helemaal in de lokale stijl? Trek er dan samen op uit met Eliza was here. Deze fijne reisorganisatie biedt kleinschalige accommodaties aan op de meest unieke plekken rondom de Middellandse Zee. Geniet van de rust, ga op in de lokale cultuur en proef de lekkerste traditionele gerechten.

Product #: 83353 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €685 $685 Available from: Shedeals