Ontspannen in een gloednieuw hotel bij de kust van De Panne, incl. ontbijt & VIP-pas Shedeals Ontspannen in een gloednieuw hotel bij de kust van De Panne, incl. ontbijt & VIP-pas

Zin om je batterijen op te laden en even helemaal niets te hoeven? Dan is een vakantie aan onze charmante Belgische kust een geweldig idee! Wat dacht je van een vers visje aan de boulevard van Oostende, ooit de woonplaats van soulzanger Marvin Gaye, of een middag luieren in een rieten strandstoel in de pittoreske badplaats De Haan? Je perfecte verblijfsplaats is het gloednieuwe Hotel Ibis de Panne. Vanaf het hotel loop je zo naar het strand en naar de gezellige cafés en winkeltjes langs de boulevard. De duinen zijn een geliefde plek voor vogelaars en je vindt hier ook verschillende monumenten die herinneren aan het strijdtoneel in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Kortom een weekend boordevol ontspanning, lekker eten en cultuur. Voor maar € 75 per nacht ga jij een heerlijk weekend tegemoet!

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Meer info over Ibis De Panne

Ibis De Panne is een nieuw, fris hotel, dat een ideale uitvalsbasis vormt voor het verpozen aan zee, het maken van prachtige wandelingen door ongerepte natuur of het verkennen van de bourgondische, historische en culturele Westhoek. Na een dag vol indrukken neem je bijvoorbeeld een heerlijk biertje en een snack in de bar van het hotel, die 24 uur per dag open is. Het personeel is vriendelijk, de kamers schoon en het ontbijt - in buffetvorm - uitstekend. Je kan in het hele hotel gratis gebruik maken van draadloos internet.

Product #: 83273 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €131 $131 Available from: Shedeals