Verander tijdelijk je haarkleur met deze 24 verfkrijtjes en steel de show als creatieve kameleon Shedeals Verander tijdelijk je haarkleur met deze 24 verfkrijtjes en steel de show als creatieve kameleon

Ben jij een creatieve duizendpoot, lid van een toneelgroep of ga jij graag los met carnaval of Halloween? Dan is deze set van 24 verfkrijtjes voor je haar voor jou! Hiermee kan je je haar tijdelijk een ander kleurtje geven. De krijtjes zijn te gebruiken vanaf 3 jaar; een plezier voor jong en oud!

Shedealsaanbieding

Bestel de set van 24 kleurkrijtjes voor je haar voor maar € 9.99 i.p.v. € 32.90.

Bij je thuis bezorgd.

Hoe ga je te werk?

Je kiest je favoriete kleur en brengt het krijtje aan op vochtig tot handdoekdroog haar. Dat voorkomt dat de kleurstof vervliegt en goed blijft zitten. Daarna kan je het haar eventueel drogen met een haardroger. De haarkleur verdwijnt met een conventionele shampoo en kleding met verfvlekken gooi je gewoon in de wasmachine voor een proper resultaat.

De krijtjes werken ook goed voor gezichtsbeharing zoals baarden, snorren en wenkbrauwen. Laat je creativiteit volledig de vrije loop! Heb jij je favoriete kleur al gekozen?

 

Product #: 83271 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €32.9 $32.9 Available from: Shedeals