Boek jouw herfstvakantie al vanaf €259* voor 4 personen, 3 nachten bij Center Parcs Shedeals Boek jouw herfstvakantie al vanaf €259* voor 4 personen, 3 nachten bij Center Parcs

Zeg deze herfstvakantie JA tegen mooie momenten samen, in Center Parcs natuurlijk! Weer of geen weer, bij Center Parcs is er binnen en buiten genoeg te doen. In het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo beleef je urenlange waterpret voor jong en oud. En vergeet ook niet om de bontgekleurde bossen in te gaan; de natuur is in de herfst op z’n mooist! Bij Center Parcs ben je in de herfstvakantie in ieder geval verzekerd van:

  • Compleet ingerichte accommodaties met privétuin.
  • Een zomers gevoel in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo – altijd 29 graden!
  • Het overdekte tropisch centrum met ruime keuze aan restaurants, shops en entertainment.
  • Gethematiseerde herfst en Halloween-activiteiten: sfeervolle Halloween-kinderactiviteiten zoals Kids Workshop Pompoen snijden, Halloween Quiz Night & Halloween Pool Party, leuke versieringen in de Market Dome met de Halloween Disco
  • Prachtige natuur, ideaal voor optochten in het donker: Tiener Griezelparade of Trick or Treat Parade
  • Parken in de mooiste natuurgebieden – ideaal voor een dagje uit.

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Center Parcs-website. Maak je keuze uit het aanbod cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail.

Nog niet beslist naar welk park je wilt gaan? Ontdek dan snel deze top parken met hun prachtige charme in de herfst:

De Vossemeren

Gelegen nabij het prachtige Bosland en de Sahara van Lommel voor eindeloze wandelingen door het natuurschoon. En direct erna in razende vaart van de supersnelle Monkey Splash glijbaan.

Erperheide

In het prachtige fiets- en wandelgebied Limburgse Kempen. Met een gethematiseerd snorkelbad in het subtropisch zwemparadijs.

Les Ardennes

Ontdek dit nieuwe Center Parcs park in de avontuurlijke Ardennen. Met compleet vernieuwde cottages en een vernieuwde Aqua Mundo voor eindeloos waterplezier.

De Kempervennen

Dichtbij Eindhoven in de kleurrijke Zuid-Brabantse bossen gelegen tussen twee meren. Het park vol uitdagende activiteiten en indoor sneeuwhal Montana Snowcenter.

Product #: 83211 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals