Plan je droomhuwelijk samen met je partner op de Liefdevol Trouwen trouwbeurs  Shedeals Plan je droomhuwelijk samen met je partner op de Liefdevol Trouwen trouwbeurs

Op zoek naar de mooiste huwelijkslocatie? Wil je huwelijksfotografen met elkaar vergelijken? Loop je graag eens rond tussen de verschillende trouwjurken en maatpakken? Of wil je meer informatie rond het plannen van je huwelijk? Dan zijn de Liefdevol Trouwen-beurzen een absolute must! Zeg volmondig “ja” tegen een overvloed aan inspiratie voor je droomhuwelijk en betaal slechts € 12 voor een duoticket.

SHEDEALSAANBIEDING

Dankzij Shedeals neem jij gratis je partner mee naar de Liefdevol Trouwen trouwbeurs.

Zo betaal je slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket!

Meer info over de trouwbeurzen

Eindelijk is het zover. Jij hebt volmondig ‘Ja’ gezegd en binnenkort stappen jullie in het huwelijksbootje. Of dat bootje een gigantisch praalschip wordt of eerder een gezellig roeibootje, dat maakt niet uit. Jij moet er op je mooiste dag staan, en kan daarvoor rekenen op de hulp van For Lovers.

Je vindt er de laatste trends, nieuwtjes en ontdekt onmiddellijk what’s hot en what’s not in de wereld van de huwelijken. Ontdek wanneer onze sfeervolle beurs neerstrijkt in een stad bij jou in de buurt:

  • Liefdevol Trouwen Antwerpen - 5, 6 & 7 oktober 2018- Antwerp EXPO
  • Liefdevol Trouwen Hasselt – 20 & 21 oktober 2018 – Grenslandhallen Hasselt
  • #Trouwen – 17 & 18 november 2018 – Fabriekspand Roeselare
  • Liefdevol Trouwen Kortrijk – 11, 12 & 13 januari 2019 – Kortrijk Xpo
  • Liefdevol Trouwen Gent – 18, 19 & 20 januari 2019 – Flanders Expo
Product #: 83128 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24 $24 Available from: Shedeals