Gratis toegangsticket t.w.v. € 5 voor de Gentse Jaarbeurs Shedeals Gratis toegangsticket t.w.v. € 5 voor de Gentse Jaarbeurs

Ladies, neem je agenda er maar bij want van 15 tot en met 23 september vindt de enige, echte Jaarbeurs Gent weer plaats in Flanders Expo. Ben je er al eens geweest? Dan weet je dat je ook dit jaar weer zal kunnen genieten van diverse activiteiten en interessante aanbiedingen!

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Shedeals ga jij dit jaar helemaal GRATIS naar Jaarbeurs Gent in Flanders Expo. Klik snel door en download je gratis toegangsticket!

Jaarbeurs Gent 2018

Wist je dat er ruim 200 verschillende handelaars deelnemen? Dat betekent heel veel producten binnen handbereik om te zien, te proeven en te proberen.

Bovendien heeft de Jaarbeurs Gent enkele publiekstrekkers van formaat. Deze activiteiten zorgen voor een levendige en gezellige sfeer en maken van de beurs het niet-te-missen fun-, en shoppingevent bij de start van het najaar!
Meer informatie over de publiekstrekkers zoals onder meer het gastland Algerije, het Kooktheater, foodtrucks, kleding outlet, optredens van BV’s, een speeleiland vind je op www.jaarbeursgent.be

Praktische informatie:

  • Van zaterdag 15 t.e.m. zondag 23 september 2018
  • Flanders Expo
  • Elke dag van 11u tot 18u
  • Avondshopping op vrijdag 21/09 tot 20u (gratis kinderopvang )
  • GPS adres: Adolphe Pégoudlaan, 9051 Sint-Denijs-Westrem
  • Vanuit station Gent-Sint-Pieters vlot bereikbaar met tram 1
  • Originele prijs € 5, nu: gratis

Hoe werkt het?

Wanneer je op de "Koop nu!"-knop klikt word je automatisch doorgestuurd naar de ticketpagina van Jaarbeurs Gent 2018. Daar klik je op ‘Klik hier om uw online ticket te downloaden’ vul de promocode SHE266 in en de optie 'gratis ticket Shedeals' verschijnt. Hier voer je het aantal tickets in dat je wenst (max. 2 per persoon) en print je de tickets af. Veel plezier!

Product #: 82752 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals