Een gladde, verzorgde huid met het IPL-ontharingssysteem van Medisana Shedeals Een gladde, verzorgde huid met het IPL-ontharingssysteem van Medisana

Omdat wij bij Shedeals weten dat een gladde en verzorgde huid niet alleen belangrijk is in het voorjaar en de zomer, hebben we dit Medisana Silhouette IPL 840 definitief ontharingssysteem voor je uitgezocht. Je goed in je vel voelen is immers belangrijk, altijd!

SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 81,95 i.p.v. € 129,90 voor een Medisana Silhouette IPL 840 definitief ontharingssysteem.

Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

Medisana: permanente ontharing

Dit ontharingssysteem deactiveert de haarwortel diep onder de huid, zo voorkomt hij dat de haren terug groeien. Al na 4 weken vermindert hij de haargroei met ongeveer 50 procent. Het MEDISANA Silhouette IPL 840 ontharingssysteem is geoptimaliseerd voor eenvoudig en zeer veilig thuisgebruik. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Er worden zeer intensieve lichtpulsen afgegeven op het haargebied. Het haarzakje wordt behandeld met behulp van licht dat in het pigment van haar en haarzakje wordt omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje stil gelegd en stopt de haargroei.

Je kan hem gebruiken voor zowel je gezicht, onderarmen, oksels, benen, bikinilijn, rug en borst. Hij beschikt over een geïntegreerde UV filter waardoor hij voor een veilige en effectieve behandeling zorgt voor alle huidtypen gaande van 1 t.e.m. 7. Het apparaat schakelt zich automatisch uit na 10 minuten.

Product #: 82535 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €129.9 $129.9 Available from: Shedeals