Lekkere geurtjes bij je thuis dankzij deze aromavernevelaar van Medisana Shedeals Lekkere geurtjes bij je thuis dankzij deze aromavernevelaar van Medisana

Het is vaak lastig om in huis een lekkere geur te creëren en deze te behouden. De afwasmachine zit overvol, de kattenbak blijft net iets te lang staan en ook de vuilbak draait overuren… Omdat je in een lekker ruikend huis pas echt tot rust kan komen, heeft Shedeals voor jou deze aromavernevelaar mét wellnesslicht uitgezocht. Licht uit, vernevelaar aan en genieten maar!

SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 25,95 i.p.v. € 39,90 voor een Medisana Aroma Vernevelaar AD620. Bij je thuis bezorgd, exclusief verzendkosten.

Medisana Aroma Vernevelaar AD620

Deze moderne geurverspreider van Medisana maakt gebruik van ultrasone technologie en verspreidt zo door middel van ultrafijne nevel geurolie door de gehele kamer. Deze technologie zorgt voor een hoog rendement. Met de timer kan je de werking van de vernevelaar zelfs automatisch instellen en als de tank leeg is, stopt de vernevelaar vanzelf. Naast een vernevelaar is dit apparaatje ook een wellnesslicht. Je kan ervoor kiezen om de LED-lampjes in één van de 5 kleurtjes te laten branden of om ze te laten afwisselen.

Product #: 82532 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.9 $39.9 Available from: Shedeals