Geniet van 20% korting tijdens het eerbetoon aan Mozart en Beethoven in de Basiliek van Koekelberg! Shedeals Geniet van 20% korting tijdens het eerbetoon aan Mozart en Beethoven in de Basiliek van Koekelberg!

Een grandioze locatie, een uitzonderlijke akoestiek en het geniale werk van componisten Mozart en Beethoven … meer heb je niet nodig om te genieten van een briljant concert! De Basiliek van Koekelberg zet z’n deuren wijd open voor een eenmalig, buitengewoon concert waar twee meesterwerken uit de muziekgeschiedenis, het Requiem van Mozart en de Negende Symfonie van Beethoven, worden gespeeld. Het 40-koppig Filharmonische Orkest van Oekraïne brengt op een briljante wijze deze monumentale meesterwerken tot leven, tijdens hun Europese tournee. Zij doen dit onder de vakkundige leiding van Youri Yanko en ze worden boven begeleid door een getalenteerd koor van maar liefst 120(!) zangers. De Basiliek zal schitteren als nooit tevoren! Boek snel je tickets, want de plaatsen zijn beperkt.

SHEDEALSAANBIEDING:

Dankzij Shedeals kan je je tickets voor dit groot spektakel boeken met 20 % korting. Je hebt de keuze uit 2 opties:

Optie 1: Een ticket in Categorie 1 aan € 47 i.p.v. € 59, op 28/09 om 20u.
Optie 2: Een ticket in Categorie 2 aan € 39 i.p.v. € 49 op 28/09 om 20u.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Voor meer info en de reservatie van je plaatsen kan je terecht op www.classicall.be.

Wanneer vindt het concert plaats?

Op vrijdag 28 september 2018, om 20u.

Waar?

Het concert vindt plaats in de Basiliek van Koekelberg, de vijfde grootste kerk ter wereld.

Basiliek van Koekelberg
Basiliekvoorplein 1
1083 Brussel

*Je dient je Shedealsvoucher na aankoop af te printen en ter plaatse (aan de inkom) in te wisselen voor je echte tickets. Daar worden je plaatsen in de desbetreffende categorie toegewezen. Als je met meerderen van deze voorstelling wil genieten en graag plaatsen naast elkaar wil, doe dan het volgende: presenteer al je aangekochte Shedealsvouchers SAMEN aan de inkom. Zo kan het team jullie plaatsen naast mekaar geven

Product #: 82487 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49 $49 Available from: Shedeals