Met 2 voor de prijs van 1 naar INSIDE, de gezelligste lifestylebeurs van België Shedeals Met 2 voor de prijs van 1 naar INSIDE, de gezelligste lifestylebeurs van België

Zin om nieuwe interieurideetjes op te doen? Ben je gepassioneerd door alles wat met lifestyle te maken heeft? En wil je de nieuwste lekkere receptjes uitproberen? Breng dan een bezoekje aan het unieke najaarsevent INSIDE, het vernieuwde concept van Countryside, dat van 1 tot 4 november doorgaat in Flanders Expo Gent. Met de slagzin ‘lovin’ the good life’ neemt INSIDE je mee op een ontdekkingstocht voor interieur, decoratie, tuin, reizen, food & drinks enzovoort. Waar wacht je nog op? Je kan nu al een duoticket bestellen voor maar € 12 i.p.v. € 24!

SHEDEALSAANBIEDING:

Betaal slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket voor INSIDE 2018 in Flanders Expo Gent.

INSIDE 2018

Na de bloedhete zomermaanden in het tijd om terug naar binnen te trekken en het lekker knus en gezellig te maken om te genieten met vrienden en familie. Kom inspiratie opdoen en shop de leukste producten voor de komende wintermaanden. Je kan er ook luisteren naar INSIDE-experten die je maar al te graag vertellen over de authentieke producten, advies geven en je de nieuwste trends presenteren.

Praktische info:

  • Van donderdag 1 november t.e.m. zondag 4 november
  • Op vrijdag open van 10u tot 22u, met avondshopping!
  • De overige dagen open van 10u tot 18u
  • Locatie: Flanders Expo Gent

Url: https://www.inside-event.be/nl
Facebook : https://www.facebook.com/InsideGent/
Instagram: https://www.instagram.com/insidegent/

Product #: 82461 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24 $24 Available from: Shedeals