Eroticabeurs Mechelen, Hasselt, Antwerpen of Gent: 2 voor de prijs van 1 Shedeals Eroticabeurs Mechelen, Hasselt, Antwerpen of Gent: 2 voor de prijs van 1

De Eroticabeurs is dé place to be om je relatie wat spannender te maken. In 2019 komt er met Gent nog een toplocatie voor deze ondeugende expo bij. Verwacht je aan een prikkelend en (ont)spannend programma boordevol entertainment en verleiding. Laat je verrassen op de Eroticabeurs in Mechelen, Hasselt, Antwerpen of Gent en geniet dankzij Shedeals van 50% korting op een duoticket!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel via Shedeals een duoticket met 50% korting en betaal slechts € 20 in plaats van € 40.

Hoe werkt het?

Je bestelt een duoticket voor een specifieke locatie. Koop je dus bv. een ticket voor de Ero Expo in Mechelen, dan is deze niet geldig voor de Ero Expo in Hasselt. Van zodra je bestelling werd afgerond vind je je Shedealsvoucher in je Shedealsaccount. Print de voucher uit en wissel hem ter plaatse in. Beide personen dienen zich samen aan te bieden aan de kassa.

Eroticabeurs Mechelen (19-21 oktober 2018)

Dit jaar is het centraal thema van de Eroticabeurs in Mechelen ‘Black & White’. Zo ontdek je de wereld van de erotiek op een spannende manier. Op het programma staan spectaculaire shows, workshops paaldansen, sensuele spektakels, erotische kunst en verschillende soorten ludieke standhouders. Bovendien is Andy Peelman, van De Buurtpolitie, gastheer van dienst.

> Meer info over de Eroticabeurs in Mechelen vind je hier.

Eroticabeurs Hasselt (9-11 november 2018)

De Eroticabeurs in Hasselt draait dit jaar allemaal rond ‘Glitter & Glamour’. Kom langs en laat je verwarmen door de wereld van de erotiek. Op het programma staan spectaculaire shows, workshops paaldansen, sensuele spektakels, erotische kunst en verschillende soorten ludieke standhouders.

> Meer info over de Eroticabeurs in Hasselt vind je hier.

Eroticabeurs Antwerpen (15-17 februari 2019)

Fan van plagen en liefde vragen? Op de Eroticabeurs van Antwerpen is het al ‘Tease & Please’ dat de klok slaat. Op het programma staan spectaculaire shows, workshops paaldansen, sensuele spektakels, erotische kunst en verschillende soorten ludieke standhouders. Zanger Coco Jr. neemt de presentatie voor zijn rekening!

> Meer info over de Eroticabeurs in Antwerpen vind je hier.

Eroticabeurs Gent (8-10 maart 2019)

De eerste editie in Gent is helemaal in het thema van ‘Fiesta Tropical’. Flanders Expo wordt helemaal omgetoverd tot een tropisch feestje. Verwacht je maar aan een zwoele party boordevol sensuele acts en ondeugende standhouders.

> Meer info over de Eroticabeurs in Gent vind je hier.

Product #: 82181 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals