Hartvormige, glamoureuze USB-sleutelhanger Shedeals Hartvormige, glamoureuze USB-sleutelhanger

Honderden bestanden, foto’s, presentaties, … Soms lijkt er geen einde aan te komen en raak je wel eens het overzicht kwijt, of je nu werkt of nog studeert. Met deze handige hartvormige USB-stick van ben je vanaf nu tiptop georganiseerd en vind je alles in geen tijd terug!

SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 2 opties: 

  • Bestel je een USB-sleutelhanger van met 8 gb opslagruimte en betaal slechts € 11,90 i.p.v. € 29. 
  • Bestel je USB-sleutelhanger van met 16 gb opslagruimte € 14,90 i.p.v. € 39.

Gratis bij je thuis bezorgd. 

Meer info:

Of je nu een student bent of reeds volop in het werkritme zit: een USB-stick komt altijd van pas! Het is heel handig om je belangrijkste presentaties, bestanden enzovoort op een veilige plaats te bewaren. Zo raak je nooit nog iets kwijt en ben je ook nog eens beschermd bij een mogelijke computercrash!

Zo’n stick hoeft trouwens niet saai te zijn, kijk maar naar dit glamoureuze exemplaar! Niet alleen heeft het een speelse hartjesvorm en is het chic afgewerkt met Swarovski Elements kristalletjes, het bevat ook nog eens een gaatje waarmee je de stick aan je sleutelbos kunt hangen! Superhandig, toch?

Swarovski Elements levert steentjes aan gecertificeerde partners waaronder MyCharms. Die gebruikt deze Swarovski kristallen en Swarovski zirkonen dan in haar eigen juwelencollecties.


Product #: 82151 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29 $29 Available from: Shedeals