Laat je tuin schitteren met deze sfeervolle tuinlampenset op zonne-energie Shedeals Laat je tuin schitteren met deze sfeervolle tuinlampenset op zonne-energie

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we meer tijd in onze tuin kunnen vertoeven. Yes! De ideale gelegenheid om nieuwe tuinverlichting aan te schaffen om je tuin mee op te fleuren. Maar heb je geen zin om fortuinen te spenderen aan tuinlampen? Begrijpelijk, daarom is deze tuinlampenset zéker iets voor jou. De lampen werken op zonne-energie en de combinatie van RVS edelstaal en echt glas zorgt er voor dat de lampen kwalitatief uitstekend zijn en de tuin sfeervol verlichten. Het resultaat? Onvergetelijke zomeravonden bij je thuis!

SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts €11,95 i.p.v. € 59,00 voor een 4-delige tuinlampenset op zonne-energie van Kustaa. Bij je thuis geleverd en exclusief verzendingskosten.

OF

Je betaalt slechts €14,95 i.p.v. €69,00 voor een 6-delige tuinlampenset op zonne-energie van Kustaa. Bij je thuis geleverd en exclusief verzendingskosten.

Meer info

Hoe werkt deze tuinverlichting nu precies? Overdag zet het zonnepaneel zonne-energie om in stroom. Deze wordt opgeslagen in de interne accu batterij van de lamp. s Avonds gaat het licht automatisch aan en wordt de opgeslagen stroom gebruikt. Hoe lang de lampen aanblijven, hangt af van de plek, de hoeveelheid licht en weersomstandigheden. De batterijen gaan lang mee, maar zijn eventueel gemakkelijk vervangbaar. Je kan de lampen ook met de schakelknop aan of uit zetten.

Product #: 82034 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59 $59 Available from: Shedeals