Vertoef deze zomer heerlijk zonder zorgen onder dit handig schaduwdoek Shedeals Vertoef deze zomer heerlijk zonder zorgen onder dit handig schaduwdoek

Heerlijk genieten in een tuinligstoel of op je terras, wie houdt daar nu niet van? Als het je even te warm wordt, ontspan je in de schaduw onder dit handig schaduwdoek. Het doek houdt 90 % zonnewarmte tegen en beschermt je tegen UV-straling. Bovendien hoef je geen plaatsje meer te voorzien voor een onhandige parasol. Je hangt dit doek gemakkelijk op aan de meegeleverde touwen en riemen! Kies uit de kleuren blauw en groen en bestel jouw exemplaar aan € 22,95!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel jouw schaduwdoek (in de kleur blauw of groen) en betaal slechts € 22,95 i.p.v. € 49.99!

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

MEER INFO:

Nu de zomer eraan komt, maak je je tuin helemaal klaar voor hogere temperaturen. Als jij graag tot rust komt in je ligstoel of op je terras, dan is dit schaduwdoek een echte must-have! Je hangt het doek op met de bijgeleverde touwen en riemen waar je maar wil. Met zijn grote afmetingen (5 x 5 x 5 m) voorziet het doek een grote oppervlakte van schaduw. Bovendien houdt het maar liefst 90 % van de zonnewarmte tegen en beschermt het tegen UV-straling. Je kiest zelf of je het doek boven je terras, ligstoelen of zandbak hangt en bovendien heb je geen last meer van een lompe parasolvoet! Handig toch?

Specificaties:

  • Driehoekig schaduwdoek
  • Afmetingen: 5 x 5 x 5 meter
  • Touwen en riemen meegeleverd
Product #: 81925 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49.99 $49.99 Available from: Shedeals