Profiteer van extra korting tot € 75*  op je verblijf bij Landal GreenParks Shedeals Profiteer van extra korting tot € 75* op je verblijf bij Landal GreenParks

Met ruim 85 vakantieparken in 9 landen vind je bij Landal GreenParks altijd een vakantie die bij je past. Drie van de vakantieparken liggen in België, in de regio’s Limburg en de Ardennen. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park Hoge Kempen, ga stappen in de Ardense natuur of maak er een mooie kanotocht. Speciaal voor Libelgië geniet je van een vakantie op een van deze parken met een exclusieve extra korting tot € 75* .

SHEDEALSAANBIEDING:

Verblijf nu met extra voordeel op deze drie mooie vakantieparken in België:

  • Landal Village l’Eau d’Heure
  • Landal Mooi Zutendaal
  • Landal Village les Gottales

Profiteer van extra korting tot € 75* in de periode 1 juli tot 7 november 2018.

Boek voor 31 augustus 2018 via www.landal.be/LBB28L of bel +31-7030038080 (0,30 p. min) en vermeld code LBB28L.

*bekijk voorwaarden.

Meer info

  • Landal Village les Gottales

Verscholen in de Ardennen ligt Landal Village les Gottales, een kleinschalig vakantiepark op de top van de Mont St. Jacques met prachtig zicht op het landschap van de Ardennen.

  • Landal Mooi Zutendaal

Naast ‘Nationaal Park Hoge Kempen’, midden in de bossen, ligt Landal Mooi Zutendaal. Dit kindvriendelijke vakantiepark beschikt over luxueuze vrijstaande villa’s, bungalows en chalets.

  • Landal Village l’Eau d’Heure

In het zuiden van Wallonië vind je Landal Village l’Eau d’Heure aan het Lac de la Plate Taille.. Hier kan je heerlijk watersporten of gewoon genieten van een welverdiende rust. Hoewel… dan mis je de prachtige, bosrijke omgeving van het park waar je kan mountainbiken en wandelen.

Product #: 81531 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals