Geniet van het Wildpark en een mysterieuze onderaardse wereld op het Domein van de Grotten van Han Shedeals Geniet van het Wildpark en een mysterieuze onderaardse wereld op het Domein van de Grotten van Han

Safari in je achtertuin! In dit adembenemend mooie domein van 250 ha kun je de Europese “big five” spotten: beren, wolven, lynxen …. Bezoek het in alle vrijheid te voet (wandelpad 2,5 km of 5 km) of met de Safaricar. Vervolgens neem je een duik onder de grond en sta je oog in oog met de geologische wonderen van één van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe ledverlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Met de PassHan heb je toegang tot deze idyllische ervaring voor maar € 19,90. Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar betalen maar € 14,90 aan de kassa.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel je voucher voor de PassHan dankzij Shedeals :

  • Voor kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar betaal je € 14,90 i.p.v. € 21 voor een PassHan.
  • Kinderen 12+ en volwassenen betalen € 19,90  i.p.v. € 30 voor een PassHan.

In de Passhan zit een bezoek inbegrepen aan de Grot en het Wildpark.

De aanbieding is geldig t.e.m. 11/11/2018. 

Meer info

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld

Een safari dichtbij huis, zo kan je het Wildlife Park het best beschrijven. In dit prachtige domein van 250 ha groot, kan je onder andere beren, wolven en lynxen spotten. Het park is dan ook niet voor niets verkozen tot het beste “Wildlife Park”. Je kan het park in alle vrijheid te voet bezoeken, waar je kiest voor een wandelpad van 2,5 km of 5 km. Wil je de échte safari-ervaring beleven? Maak dan een ritje met de Safaricar en bewonder de dieren met begeleiding.

Nieuw! Sprookjesachtige lichteffecten in de Grot van Han!

Neem een duik onder de grond en ontdek het majestueuze decor van de grot, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Je staat oog in oog met de geologische wonderen van één van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe ledverlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Je kan deze idyllische ervaring verlengen met het PrehistoHan, een indrukwekkende archeologische expositie, en met Han 1900, het museum van de vergeten ambachten.
Een betoverend bezoek dat met 3* in de Michelin Gids geklasseerd werd.

Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het enigste Unesco Geopark van België.

Info: www.grotte-de-han.be
Adres: 2, rue J. Lamotte 5580 Han-Sur-Lesse

Product #: 81526 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €30 $30 Available from: Shedeals