Trakteer jezelf op een bezoek aan de stadsbrouwerij van Antwerpen, De Koninck Shedeals Trakteer jezelf op een bezoek aan de stadsbrouwerij van Antwerpen, De Koninck

Een bezoek aan de stadsbrouwerij De Koninck staat garant voor een unieke belevenis. Er zijn 10 interactieve ruimtes waar je o.a. de geschiedenis, de unieke link met stad Antwerpen en het ontstaan van het iconische ‘bolleke’ ervaart. En achteraf mag een heerlijk pintje natuurlijk niet ontbreken. Koop nu je volwassenen tickets voor een brouwerijbezoek en degustatie of tickets voor een brouwerijbezoek, degustatie en kaasbordje, natuurlijk altijd met een mooie Shedealskorting. 

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 2 opties:

  • Shedealsaanbieding 1: Koop je Shedealsvoucher en betaal slechts € 8,40 i.p.v. € 12 voor één volwassenen ticket voor een brouwerijbezoek en degustatie.
  • Shedealsaanbieding 2: Koop je Shedealsvoucher en betaal slechts € 9,70 i.p.v. € 17 voor één volwassenen ticket voor een brouwerijbezoek, degustatie en kaasbordje

Meer info over het brouwerijbezoek:

Dit bezoek is niet alleen uniek door zijn 10 interactieve ruimtes, maar brouwerij De Koninck is nog een actieve brouwerij. Nergens anders ter wereld kunnen bezoekers door een actieve brouwerij wandelen! Je beleeft het ook op je eigen tempo. Een gemiddeld bezoek duurt tussen de 75 en 90 minuten, maar je doet de tour eigenlijk volledig op je eigen tempo. Bovendien zijn alle locaties van de tour rolstoeltoegankelijk (van de exporuimtes tot de degustatieruimte en de loopbrug en toiletten).

Praktische info:

  • Adres: Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen (Klik hier om te weten hoe je er het best geraakt) 
  • Openingsuren: van dinsdag t.e.m. zondag van 10u. tot 18u. (laatste toegang & ticket om 16:30u.).
  • Elke zaterdag geopend tot 20u. met laatste toegang om 18:30u.
  • Gesloten op maandag

Product #: 81268 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12 $12 Available from: Shedeals