Beleef het meeslepende levensverhaal van Rubens in een musicalspektakel Shedeals Beleef het meeslepende levensverhaal van Rubens in een musicalspektakel

Van 17 augustus t.e.m. 1 september is het kasteel de Merode voor de derde keer het magische decor voor een openlucht musical, dit keer over het leven van Rubens. Dit megagroot zomerevent is een niet te missen event voor jou en jouw familie. Je mag je verwachten aan een avondvullend spektakel vol zang, dans en theater, gebracht op een drijvend podium op de slotgracht van het prachtig kasteel de Merode uit Westerlo. Via een indrukwekkend podium vol led-lampjes kan de schilderpracht van Rubens op spectaculaire wijze in beeld gebracht worden terwijl meer dan 150 acteurs en zangers, geflankeerd door een steengoede hoofdcast, je zullen meenemen in dit meeslepend verhaal.

SHEDEALSAANBIEDING:

Dankzij Shedeals kan je tickets kopen voor dit musicalspektakel op zaterdag 18 augustus om 20u45:

  • Optie 1: Zilveren ticket 1 persoon voor € 27,95 i.p.v. € 39,95 
  • Optie 2: Gouden ticket 1 persoon voor € 31,95 i.p.v. € 45,95 
  • Optie 3: VIP ticket 1 persoon voor € 45,95 i.p.v. € 65,95 

VIP tickets: inclusief aparte ingang, lederen stoelen en 6 jetons vrij te besteden aan de bar.

Hoe ga je te werk?

1. Koop een voucher op www.shedeals.be en ontvangen een unieke code.
2. Daarna surf je naar de website van Historalia waar je aan de hand van je unieke code stoelnummers kan boeken en je online ticket(s) kan afdrukken.
3. Op zaterdag 18 augustus breng je een afgeprint exemplaar van het toegangsticket mee.

Toptalenten op een drijvend podium

Jan Schepens zal de rol van Rubens vertolken, bijgestaan door een heleboel andere getalenteerde acteurs, figuranten én dansers. Alle muziek wordt live gebracht door een 10-koppig live-orkest onder leiding van Sam Gevers, die de historisch getinte en bijna filmische muziek speciaal voor deze musical schreef.

Het publiek mag zich dus ver- wachten aan een totaalbeleving: vanaf je het kasteeldomein be- treedt, waan je je ten tijde van Rubens. Je kunt genieten van een hapje en drankje met zicht op het schildersatelier voor het beeldschone kasteel de Merode. Wanneer de avond valt neem je plaats in de tribune met zicht op het kasteel en het drijvend podium rondom. Het decor is een indrukwekkende ledwall van 250 m2 bevestigd aan een stelling van 120 meter lang en 6 meter hoog van waaruit meer dan 150 figuranten en professionals het beste van zichzelf zullen geven. Alleen op die manier kan jij en jouw gezelschap huiswaarts keren met deze onvergetelijke ervaring.

Product #: 81200 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.95 $39.95 Available from: Shedeals