Dagje wellness voor 2 kies uit Thermae Boetfort of Grimbergen Shedeals Dagje wellness voor 2 kies uit Thermae Boetfort of Grimbergen

Met deze warme temperaturen genieten we al eens graag van een zalig dagje wellness. Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen zijn hiervoor de thermen bij uitstek! Profiteer nu dankzij Shedeals van een dagtoegang tot de thermen en dat voor 2 personen! Twijfel niet te lang, want op = op.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 39,99 voor 2 personen i.p.v. € 63,80 voor een toegang tot de thermen bij Thermae Boetfort OF € 39,99 i.p.v. € 52 in Thermae Grimbergen.

Let op: telefonisch reserveren verplicht.

Meer info over Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen

Altijd al eens willen genieten van een zalige massage? Nu heb je geen reden tot twijfelen meer! Dankzij Shedeals geniet je nu van toegang tot de thermen. Goed voor een hele dag ontspanning. 

De diversiteit in deze thermen is verbluffend. Je kan er zonder zorgen onbeperkt genieten en ontspannen in de privé en publieke sauna’s. Wat dacht je van ontspannen in de jaccuzzi’s, de zwembaden en relaxruimtes? Geniet van een opgiet- of klankschaalsessie om daarna een wandeling te maken door het park. Één en al rust.

Product #: 81186 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €63.8 $63.8 Available from: Shedeals