Duoticket voor het Zandsculpturenfestival Disney Sand Magic Shedeals Duoticket voor het Zandsculpturenfestival Disney Sand Magic

Van juni tot september wordt het strand van Oostende weer omgetoverd in een magisch zandsculpturenparadijs, van ruim 10.000 m² groot. Dit jaar vieren we de 90ste verjaardag van onze favoriete muis, Mickey Mouse, en kan je alles over deze kanjer ontdekken tijdens een bijzondere voorstelling voor het hele gezin. Kunstenaars van over heel de wereld creëren samen de betoverende wereld van Disney in zand en gebruiken élke zandkorrel om jouw favoriete Disney-figuur tot leven te wekken. Wil jij er bij zijn? Koop dan nu een ticket en krijg er een tweede helemaal gratis bovenop!

SHEDEALSAANBIEDING:

Dankzij Shedeals krijg je nu bij aankoop van 1 toegangsticket het tweede gratis.
Zo betaal je slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket voor het Zandsculpturenfestival in Oostende!

Mickey Mouse viert feest!

Met enkel zand en water creëren de artiesten hun favoriete Disney figuren op het Groot Strand van Oostende. Hun magistrale handen brengen de jarige Mickey Mouse en z’n Disney vrienden tot leven. De 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens speciaal aangevoerd Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m².

De 150 reusachtige sculpturen, van 2 tot 12 meter hoog, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparkoers bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op minimum één uur voor uw bezoek. Plezier gegarandeerd!
Ook dit jaar gaat Het Zandsculpturenfestival door in de Koningin der Badsteden, Oostende. Dé bestemming voor een heerlijk dagje of zelfs weekendje weg. Aan jou de keuze!

Praktische info:

  • Van 23 juni t.e.m. 30 september 2018
  • Elke dag van 10u tot 19u
  • Op het Groot Strand van Oostende aan het Zeeheldenplein (tussen het station en het casino)
  • *Meer info over het zandsculpturenfestival vind je HIER.
Product #: 81175 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24 $24 Available from: Shedeals