Een welverdiende nachtrust met deze zalige satijnen kussensloop Shedeals Een welverdiende nachtrust met deze zalige satijnen kussensloop

We hebben allemaal stiekem een haat-liefdeverhouding met ons bed … We kruipen niet graag onder de wol maar van het moment dat we in ons bed liggen, is het ons favoriete plekje in héél de wereld. Daarom is het extra belangrijk dat we ons bed voorzien van de meest comfortabele lakens en kussenslopen. En deze satijnen beauty slopen zijn exact wat je nodig hebt! De Sleeptime Lifestyle Beauty Skin Care-kussensloop zorgt voor een heerlijke nachtrust en een glanzende haardos als je opstaat. De samenstelling van de kussensloop kalmeert een brandende huid, bestrijdt onzuiverheden en werkt verkoelend. I-d-e-a-a-l voor dit warme weertje!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel de Sleeptime Lifestyle Beauty Skin Care-kussensloop voor slechts €9,95, i.p.v. € 34,94 en geniet van een heerlijk schoonheidsslaapje.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info

De kussenslopen zijn vervaardigd van satijn en zijn volledig antiallergeen wat bijdraagt aan de vochtbalans in huid en haar. De sloop is zowel aan de voor- als achterzijde van 100% Micropercal glanssatijn. De samenstelling kalmeert een vurige huid, bestrijdt acne en onzuiverheden en werkt verkoelend. Je wordt stralend wakker en start de dag met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel!
Slapen op een satijnen kussensloop betekent wakker worden met een glanzende haardos zonder klitten of pluizenbol op je hoofd, het haar blijft beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten. Daarbij is het ook nog eens heel erg goed voor de huid, het werkt anti-aging, minder rimpels, geen slaapvouwen meer en een stralende huid door de polijstende werking van satijn.

Specificaties

  • Kwaliteit: 100% Micropercal glanssatijn
  • Afmeting: 60 x 70 cm
  • Om hygiënische redenen kunnen producten alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Product #: 81167 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €34.94 $34.94 Available from: Shedeals