Breng met het hele gezin een bezoek aan hét Belgisch icoon, het Atomium Shedeals Breng met het hele gezin een bezoek aan hét Belgisch icoon, het Atomium

Met een bezoek aan het Atomium scoor je gegarandeerd bij je kinderen. Die blinkende bollen zijn niet alleen een unieke realisatie in de geschiedenis van de architectuur, ze slagen er in om de Brusselse skyline een futuristische toets te geven. Zestig jaar na zijn oprichting ter gelenheid van de Wereldtentoonstelling in Brussel (Expo 58) is het gigantisch uitvergroot ijzerkristal met zijn negen bollen nog steeds een symbool van de vooruitgang van de wetenschap én één van de populairste attracties in Europa.

Binnen het gebouw wandel je door buizen en bollen en reis je zo via de tentoonstellingen door het verleden en de toekomst. Zo wordt de verbeelding van zowel jong als oud geprikkeld. In 2018 viert het Atomium bovendien haar 60-jarig jubileum. Tijdens dit jaar geeft het toegangsticket van het Atomium ook automatisch toegang tot het ADAM - Brussels Design Museum. Zo kan iedereen alle tentoonstellingen bezoeken en deze unieke pagina van onze geschiedenis herbeleven.

SHEDEALSAANBIEDING:

Vier met het hele gezin de 60ste verjaardag van het Atomium met 1 + 1 gratis toegang voor de mama of papa die haar/zijn kind begeleidt . De aanbieding is geldig elke woensdag van 07/06/2018 t.e.m. 21/01/2019, op vertoon van deze voucher. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Praktische info:

  • Atomiumsquare, 1020 Brussel
  • 02-475 47 75
  • www.atomium.be
  • Openingsuren: elke dag van 10 tot 18 uur.
Product #: 81148 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals