Duik mee in de wonderbaarlijke onderwaterwereld van het Aquarium in Luik Shedeals Duik mee in de wonderbaarlijke onderwaterwereld van het Aquarium in Luik

Wil je de land- en waterfauna ontdekken? In het aquarium maak je kennis met ongeveer 200 soorten dieren uit de oceanen, zeeën, meren en rivieren van de hele wereld, verdeeld over een vijftigtal aquariums. In het Museum verbaas je je over de diversiteit van de levende wezens en ontdek je 20.000 exemplaren, opgezet of als skelet, afkomstig uit alle continenten.

NIEUW: de TreZOOr ruimte, een must see! Je vindt er de schatten van het zooölogisch erfgoed, opmerkelijke voorwerpen die de geschiedenis van de natuurwetenschappen illustreren.

SHEDEALSAANBIEDING:

1 + 1 gratis toegang tot het Aquarium-Museum in Luik (*) . Deze aanbieding is geldig van 07/06 t.e.m. 30/12/2018, op vertoon van deze voucher(*) Max. 2 personen gratis bij 2 betalende personen. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Praktische info:

  • Info Quai Edouard Van Beneden 22, 4020 Luik
  • www.aquarium-museum.be
  • Openingsuren: ma-vr van 9 tot 17 uur. Weekend, feestdagen, paasvakantie, juli en augustus: elke dag van 10 tot 18 uur.
Product #: 81146 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals