Ga op schattenjacht en vaar mee in de Crocodile Rouge, een écht amfibievoertuig Shedeals Ga op schattenjacht en vaar mee in de Crocodile Rouge, een écht amfibievoertuig

In Les Lacs de l’Eau d’Heure mag je op zoek gaan naar... een schat! Eerst verken je de enorme stuwdam, met een adembenemend panoramisch zicht. Hoogtevrees? Kijk dan zeker niet door de glazen vloer. Daarna gaat het richting ‘Crocodile Rouge’, een écht amfibievoertuig. Eerst hobbelt hij over land en dan gaat hij, hop, het water in. Kinderen zijn er gek op! Met een hoofdtelefoon op speur je verder, met de instructies van enkele grappige personages in je oor. Als afsluiter kun je je volledig laten gaan in het indoor laserspel. Spanning en entertainment verzekerd! Dankzij Shedeals krijg je 1 + 1 gratis toegang bij Les Lacs de l’Eau d’Heure.

SHEDEALSAANBIEDING:

Geniet van 1 + 1 gratis toegang bij Les Lacs de l’Eau d’Heure en de Crocodile Rouge. De aanbieding is geldig van 07/06 t.e.m. 04/11/2018, op vertoon van deze voucher. Geldig op een ticket voor de skywalk, de Crocodile Rouge, het laserspel en de gegidste wandeling naar de stuwdam. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Praktische info:

  • Info Centre d’accueil de la Plate Taille
  • Route de la Plate Taille 99, 6440 Boussu-lez-Walcourt
  • Tel : 071-30 21 13
  • www.lecrocodilerouge.be
  • Openingsuren: het hele jaar, elke dag van 13/06 tot 02/09/2018 van 11 tot 22 uur.
Product #: 81140 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals