Luxueus logeren aan de Lacs de l’Eau d’Heure Shedeals Luxueus logeren aan de Lacs de l’Eau d’Heure

Of je nu houdt van de natuur, comfort, wellness of je droomt van sportactiviteiten… Golden Lakes Village is de perfecte keuze. Laat je verrassen door de landschappen en natuurpracht van de meren van l’Eau d’Heure, voor een weekend, midweek of een week. Je geniet er van een verblijf met familie of vrienden in luxueuze villa’s voor wel 8 personen: ze liggen op de oevers van het meer van la Plate Taille en geven dankzij immense schuiframen een enorm gevoel van ruimte en vrijheid.

Vervelen zul je je er niet, want je vindt er uitgestippelde wandelingen, fietsverhuur, een speelplein, golf, kajak, boomklimparcours en vele andere activiteiten. Op een regendag kun je je hart ophalen in een groot aquapark met glijbanen, massagejets, waterkanonnen en een reuze jacuzzi (hier krijg je een voordeeltarief).

SHEDEALSAANBIEDING:

Dankzij Shedeals krijg je 40% korting op je verblijf én 2 gratis toegangstickets voor het Natura Parc (*) Aanbieding geldig voor een verblijf tussen 07/06 en 21/12/2018, op vertoon van deze coupon. (*) Met vermelding van de code FEM987. Niet cumuleerbaar met andere acties. Exclusief kosten ter plaatse.

Praktische info:

  • Info Route de la Plate Taille 51, 6440 Boussu-Lez-Walcourt
  • goldenlakes@lamisoleil.com
  • www.location-ardennes.be
  • Openingsuren: ma-vr van 8.30 tot 17 uur.
  • Fotomateriaal: © Golden Lakes Village
Product #: 81108 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals