50% korting op dagpas voor 2 pers. bij Waer Waters wellness resort Shedeals 50% korting op dagpas voor 2 pers. bij Waer Waters wellness resort

Iedereen heeft wel eens nood aan ontspanning en daarvoor moet je gewoon bij Waer Waters zijn. In dit wellness resort kan je genieten van maar liefst 6000 m² pure verwennerij en dat in een omgeving met een prachtige architectuur vol natuurlijke materialen. Nu krijg je 50% korting op een dagpas voor 2 personen en kan je samen relaxen voor de prijs van 1 persoon. Het ideale verwencadeau dus voor je partner, beste vriendin of je mama.

SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 41 in plaats van € 82 voor een dagpas voor 2 personen bij Waer Waters Wellness Resort.

Zo ga je te werk:
1. Koop je voucher aan op Shedeals
2. Reserveer bij Waer Waters, op www.waerwaters.com
3. Druk je voucher af en neem deze mee naar Waer Waters Wellness Resort

*Let op: reserveren bij Waer Waters is verplicht. 

Meer info over Waer Waters:

Waer Waters in Groot-Bijgaarden is een resort met oneindig veel mogelijkheden. Het spa- en saunaresort, met moderne faciliteiten, oogstrelende architectuur en onberispelijke netheid, staat helemaal in het teken van welzijn. Dat gevoel wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en blauwsteen. De tuinen en terrassen geven het geheel een aangename en uitnodigende sfeer. De ruime parking is vrij beschikbaar.

Qua wellnessaanbod is de keuze nagenoeg onbeperkt: binnen & buiten, warm & koud, met of zonder badkledij. Waer Waters omvat 2 duidelijk afgebakende zones, zodat jij je optimaal kan ontspannen op de manier die jij het prettigst vindt. Van een verkwikkende 10°C tot een hartverwarmende 36°C, in Waer Waters ontdek je een scala aan temperaturen in diverse gedaanten: stoombaden, sauna’s uit alle hoeken van de wereld, dompelbaden, zwemvijvers, belevingsdouches, een ijsfontein, hammams en zoveel meer…

Bovendien vind je er ook een Fitness en Beauty Spa waar je onder andere terecht kan voor een massage, body treatment of gelaatsverzorging. Honger gekregen? In het Waer Waters resort vind je ook verschillende mogelijkheden om een hapje te eten of iets te drinken.

Product #: 81106 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €82 $82 Available from: Shedeals