Duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2018 Shedeals Duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2018

Op vrijdag 31 augustus vindt hét atletiekevent van het jaar weer plaats, namelijk de AG Memorial Van Damme. De sportieve afsluiter van de Diamond League verenigt allerlei toppers uit de atletiekwereld zoals Nafi Thiam en de broers Borlée. Bovendien belooft het een onvergetelijke avond te worden voor jong en oud en jij kan er bij zijn aan een extra voordelige prijs!

SHEDEALSAANBIEDING: 

Je betaalt nu slechts € 49,99 in plaats van € 75 voor een duoticket voor de AG Memorial Van Damme 2018 op vrijdag 31 augustus in het Koning Boudewijnstadion. De plaatsen bevinden zich in tribune 2, blok S.

Meer info over de AG Memorial Van Damme

Wil jij onder andere wereldtoppers als Olympisch kampioene zevenkamp Nafi Thiam of de vliegensvlugge broers Borlée live aan het werk zien? Dat kan op 31/08 in het Koning Boudewijnstadion tijdens de AG Memorial Van Damme.

De Memorial is al jarenlang een trendsetter in de evolutie van de atletiekmeetings wereldwijd en introduceerde bijvoorbeeld als eerste muziek, vuurwerk, drums, een dynamische presentatie en veel meer. Deze internationale top-atletiekmeeting en finale van de 14 IAAF Diamond Leaguemeetings mag je dus beslist niet missen. Toppers uit de hele wereld zakken naar Brussel af voor de 42e editie van de Memorial. Het belooft weer een topper van formaat te worden en jij kan er bij zijn aan de helft van de prijs dankzij Shedeals!

Meer info vind je op www.agmemorialvandamme.be

Hoe ga je te werk?

Download je tickets via deze link en met de code die je vindt op jouw persoonlijke voucher. Naast een voucher voor je tribunetickets ontvang je ook een voucher voor een programmaboekje. Je kan deze voucher ter plaatse omruilen.

Alvast een voorsmaakje op de AG Urban Memorial Van Damme

Op 10 juni strijkt de AG Urban Memorial Van Damme neer aan het Atomium in Brussel en krijg je alvast een voorproefje van wat je 31 augustus te wachten staat. Voor de gelegenheid werd er speciaal een indrukwekkende piste gebouwd, zodat je heel de namiddag gratis kan genieten van een stevig staaltje topatlethiek. Onder andere de broers Borlée nemen het er tegen elkaar op unieke 400m back-to-back. Laat deze kans niet liggen, want de toegang tot dit event is gratis!

Meer info vind je hier.

Product #: 81089 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €75 $75 Available from: Shedeals