Helemaal zen tijdens een wellnessweekend met cava-ontbijt voor 2 personen Shedeals Helemaal zen tijdens een wellnessweekend met cava-ontbijt voor 2 personen

Nood aan ontspanning en wil je even ontsnappen aan de realiteit? Dan schrijven wij je een weekendje wellness voor om je batterijen weer op te laden! Vanaf € 169 zet je alle zorgen opzij en geniet je van een nachtje optimaal comfort in een 4*-hotel en toegang tot de Thermen van Spa. Ook ’s ochtends word je in de watten gelegd met een cava-ontbijt voor jou en je vriend(in). Puur genieten!

SHEDEALSAANBIEDING:

Vanaf € 169 kan je overnachten met 2 personen Hotel Silva Hotel Spa-Balmoral ****, inclusief:

  • Toegang voor 2 personen tot de Thermen van Spa
  • 1 overnachting in een twin kamer
  • Continentaal ontbijt met een glaasje cava

Hotel Silva Spa-Balmoral ****

Het Silva Hotel Spa-Balmoral is het perfecte toevluchtsoord om even te ontsnappen aan de realiteit en de natuur op te zoeken. Het hotel biedt een uitzonderlijk uitzicht over de vallei en het meer van Warfaaz, een van de mooiste natuurlijke juweeltjes van de regio. Dit charmante hotel telt 126 kamers, voorzien van onder andere een flat screen televisie, een Wi-Fi verbinding en een badkamer met badkuip of douche.

In het restaurant ‘Au Rendez-vous de l’Europe’ kan je genieten van de belangrijkste maaltijd van de dag: het heerlijke ontbijt, in de vorm van een buffet. De geraffineerde keuken van dit restaurant zal je smaakpapillen verwennen, naargelang de 4 seizoenen.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Product #: 81082 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €229 $229 Available from: Shedeals