Heerlijk wellnessweekend met cava-ontbijt in hartje Antwerpen Shedeals Heerlijk wellnessweekend met cava-ontbijt in hartje Antwerpen

Ontdek het prachtig architecturale Antwerpen in stijl. Geniet bij aankomst van een verfrissend welkomstdrankje en bubbels bij het ontbijt. Verken op jouw tempo de havenstad en keer ’s avonds terug voor puur genot in de wellness van het hotel. 100% puur genieten!

SHEDEALSAANBIEDING:

Vanaf € 164 kan je overnachten met 2 personen in Hyllit Hotel Antwerpen****, inclusief:

  • Ontbijtbuffet met een glaasje cava
  • Wellness en fitness
  • Executive kamer

Hyllit Hotel Antwerpen****

Hyllit ligt pal in hartje Antwerpen. Het is zo dichtgelegen bij het diamantcentrum, de dierentuin, het fameuze Rubenshuis en de shoppingbuurt dat je letterlijk het raam maar hoeft open te doen om het te kunnen zien. Business, ontspanning of toerisme? De Hyllit-werknemers helpen je graag om je verblijf in het gezellige maar altijd bruisende Antwerpen zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Product #: 81075 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €223 $223 Available from: Shedeals