Ontvang € 94 korting op dit apparaat voor natuurlijke borstvergroting Shedeals Ontvang € 94 korting op dit apparaat voor natuurlijke borstvergroting

Met dit U-Breast elektrostimulatie apparaat wordt het volume en de stevigheid van de vrouwelijke borst verhoogt. Als je dus graag een iets vollere borst zou hebben is dit de perfecte natuurlijke oplossing! Met zijn 5 verschillende massagestanden en verschillende intensiteiten, kan je het toestel perfect afstellen naar je eigen wensen. Bestel nu voor slechts € 34,95!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel nu je U-Breast elektrostimulatie apparaat en betaal slechts € 34,95 i.p.v. € 129,00.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

MEER INFO:

Het U-Breast elektrostimulatie apparaat vergroot het volume en de stevigheid van de borst aan de hand van deze vooruitstrevende massagetechniek. De 2 elektro-stimulerende units versterken de ligamenten en bevorderen de bloedcirculatie. Aan de hand van de 5 verschillende massagestanden en 16 gradaties in intensiteit bepaal je zelf de kracht van het toestel.

Je moet het toestel 4 à 5 keer per week gedurende 15 minuten gebruiken voor een optimaal resultaat. Breng altijd eerst de bijgeleverde gel aan op het toestel.

Het toestel is aangepast aan alle types, behalve aan: minderjarigen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en vrouwen met borst-, hart- of andere klachten.

Opgelet: Vermijd vocht en zonlicht na het aanbrengen.

Hoe werkt het?

1. Nadat je de batterijen in het toestel gestoken hebt, sluit je de kabels aan op het apparaat enerzijds en de units anderzijds.
2. Breng de gel aan en plaats de units op je borst.
3. Druk op de aan/uit knop om het toestel te activeren. De massage start nu automatisch. Met de pijltjes kan je het programma aanpassen met keuze uit de verschillende standen en intensiteiten.
4. Om te stoppen, druk je op de uit knop.

Product #: 80897 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €129 $129 Available from: Shedeals