Geniet met je kleintje van deze 2 toffe Kai-Mook boekjes voor slechts € 14,95 Shedeals Geniet met je kleintje van deze 2 toffe Kai-Mook boekjes voor slechts € 14,95

Wat is er nu leuker dan gezellig samen met je kindje in supertoffe prentenboeken bladeren? Met deze 2 Kai-Mook boekjes beleven jullie ongetwijfeld uren kijkplezier! In 'Kai-Mook' ontdek je alles over de geboorte van de nieuwe babyolifant. In ‘Kai-Mook gaat verhuizen’ kom je meer te weten over haar nieuw verblijf. Bestel de boekjes nu voor slechts € 14,95 en beleef uren plezier met je kleintje!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 14,95 i.p.v. € 31,90 voor 2 Kai-Mook prentenboeken.

Gratis bij je thuis bezorgd.

MEER INFO:

‘Kai-Mook’

De dieren wachten al maanden op dit moment. Al die tijd zagen ze de buik van mama olifant dikker worden. Als de dieren elkaar tegenkwamen vroegen ze vol spanning ‘En, is het babyolifantje er al? Het duurt nu wel heel erg lang!’. En toen was het moment eindelijk aangebroken. Op een mooie lentedag riep Aap dolenthousiast ‘Het babyolifantje is geboren!’. Ontdek in dit boekje alles over de geboorte van baby-olifant Kai-Mook.

‘Kai-Mook gaat verhuizen’

Het huis waar Kai-Mook met haar mama en tante woont, lijkt wel te klein geworden. Of misschien is het er te klein omdat Kai-Mook zoveel gegroeid is. Eén ding is zeker, de olifanten moeten verhuizen naar een nieuw verblijf. Het huis moet groot genoeg zijn zodat Kai-Mook er ongehinderd kan opgroeien en vele broertjes en zusjes kan krijgen. Ontdek in dit boekje alles over het verhuisavontuur van Kai-Mook en de andere olifanten!

Product #: 80896 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €31.9 $31.9 Available from: Shedeals